Globus Restaurant

Úkolem byl stávající nevyhovující restauraci předchozího provozovatele v Europarku Štěrboholy vybourat na shell & core a do prostoru navrhnout nový jídelní interiér Globus restaurace. Čeští zástupci řetězce Globus se na naše studio obrátili na základě starší ideové studie, která se jim líbila, ale na realizaci v době covidové nedošlo. Původní stav nám nabízel plochu pro 300 osob, dispropoční 8 metrový strop, obrovské  kuchyňské zázemí. Předimenzovaný prostoru dostal lidské měřítko tím, že jsou do něj vsazeny funkční boxy. Mizí tím pocit jídelní „ratejny“ a přibližuje se ke kultivované restauraci. V gastro sekci Globus Štěrboholy se tak nyní cítí příjemně jak dělníci, maminky s dětmi, tak lidé z kanceláří. Řešení přivádí nové skupiny zákazníků.

Klient:
Globus ČR
Místo:
Praha
Realizace:
2022